Българското кисело мляко TRIMONA стигна финала в конкурса Произведено в Америка

TRIMONA3Българското кисело мляко, родено в мандра в Upstate New York, северната част на щата Ню Йорк, от пловдивчанина Наско Вълев, стигна финала в конкурса на Марта Стюарт Произведено в Америка. Седмици след като F2F TV подкрепи в първия етап на състезанието продукта, за който ви разказахме заедно с историята на неговия създател Наско Вълев,  той вече триумфира към последния етап от американската надпревара. Като благодарим на стотиците наши читатели за подкрепата досега,  призоваваме за нова вълна на гласуване в полза на продукта, чрез който все повече американци научават за българския произход на киселото мляко.

В конкурса то се състезава в подкатегорията”Agriculture & Sustainability” като хранителен продукт с лечебна цел и бардът на демокрацията от края на 80-те и началото на 90-те години Наско Вълев вярва, че всяка подкрепа ще е вот за българската традиция независимо колко далече от географската Родина тя се развива.

TRIMONA4Може да подкрепите TRIMONA като гласувате, натискайки бутона VOTE в дясната страна на фейсбук страницата на конкурса, която представя продукта на Наско Вълев – един истински пловдивчанин в Америка, който макар и 24 години да живее и работи в САЩ, не спира да мисли за Тримона, майна, и Филибето.

Важно е да се знае, че всеки, който се регистрира, може да гласува 6 пъти на ден. Колкото повече гласове, толкова по-голям е шансът ни да спечелим, казва Наско! Вотът ще приключи на 13 октомври, а победителите ще бъдат обявени четири дни по-късно, на 17-ти.

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. ТАНЯ ПЕТЕВА каза:

    Успех. Убедена съм че ще спечелите.Стискам палци

  2. Kremena каза:

    Bulgarian yogurt is truly the best!